Werken bij BAM | BAM

Werken bij BAM

Haldu Groep selecteert geschikte kandidaten voor de tijdelijke vacatures van BAM en voert de eerste intakegesprekken. Het is een fantastische uitdaging om als Haldu Groep geschikt bouwpersoneel voor BAM Bouw en Infra projecten te zoeken.

Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. De werkmaatschappijen van BAM zijn actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede in Publiek-private samenwerking.

Naam
BAM
BAM’s Europese thuismarkten zijn Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert BAM projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland.

BAM heeft een wijdverspreid netwerk van kantoren, dicht bij de opdrachtgevers. BAM telt ongeveer 20.000 medewerkers. Het aandeel BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Het is de missie van BAM om een duurzame omgeving te bouwen die het leven van mensen verbetert. Dit doet BAM door de juiste medewerkers toegang te bieden tot de meest baanbrekende kennis, middelen en digitale technologieën. En door oplossingen te bieden voor de totale bouwketen, voor de opdrachtgevers en maximale waarde te creëren voor aandeelhouders.

De strategie van BAM – ‘Building the present, creating the future’ – is erop gericht dat BAM in 2020 te boek zal staan als een van Europa’s belangrijkste duurzame en innovatieve bouwbedrijven, met een gezonde winst en sterke balans, actief in de totale bouwketen van de Europese thuismarkten en in specifieke groeiende economieën wereldwijd.

De visie en unieke cultuur van BAM worden ondersteund door vier waarden die leidend zijn voor de medewerkers van de Groep. Deze waarden zijn: voorspelbare prestaties, schaalbaar leren, proactief verantwoordelijkheid nemen en open samenwerking.

Naam
Haldu Groep
Werken in de bouw via Haldu Groep. Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan tijdelijke projecten van de BAM. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start op de bouw en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Jobalert.

Maak een Jobalert