Werken bij BAM | BAM

Wie wij zijn

Haldu Groep werft voor BAM
BAM is Nederlands grootste bouwbedrijf en bestaat in 2019 150 jaar. Het bouwbedrijf is actief in de sectoren Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

BAM werkt veel samen met onderaannemers en leveranciers om ervoor te zorgen dat iedereen veilig en milieubewust werkt. Samen met de voorkeurspartners bevordert en ontwikkelt BAM duurzame oplossingen en best practices voor de sector.

BAM staat voor haar medewerkers en creëert een veilige en inspirerende omgeving waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Op deze manier dragen zij bij aan verdere ontwikkeling en groei van BAM als organisatie.
 

Wie is de Haldu Groep?
Bij het werven van vakmensen voor de bouw, techniek en automotive  draait alles om persoonlijk en professioneel contact met het team van Haldu Groep. Dit team bestaat uit een grote verscheidenheid aan specialisten die dag in dag uit investeren in goede relaties met opdrachtgevers en vakmannen.

Haldu Groep ondersteunt opdrachtgevers en vakmannen. Wij zijn de bruggenbouwer én de handenschudder tussen deze twee partijen. Letterlijk en figuurlijk het persoonlijke contact in de relatie, verantwoordelijk voor een optimale wederzijdse communicatie.

Wij zijn geen bemiddelaar van tijdelijke arbeid. Wij zijn een complete werkgever die mensen voortstuwt in hun carrière. Niet voor een dag, een week of een maand. Wij streven altijd naar eenjarenlange vertrouwensvolle bindingen aan Haldu Groep. Dat is het fundament van de relatie met zowel onze vakmensen én onze opdrachtgevers. En dit daagt ons voor de toekomst uit de eerdergenoemde brugfunctie verder verfijnen.

 

 

 

Werken bij BAM

Building the present, creating the future

Wat wij doen